Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

Soldkasse MF34DV2

Indlæg skrevet af Tage Andersen, 19-10-2021 21:07:36
Hej
Jeg har i nogle sæsoner haft en MF34DV2. Jeg har et problem med at der sætter sig skidt foran soldkassen. Der er et lille rundt hul i begge sider af maskinen ind til et hulrum foran soldkassen. Her stopper det til med det resultat at soldkassen bliver klemt. jeg skal rense hulrummet flere gange dagligt gennem de små runde huller for at undgå tilstopning. Gummipakningen foran soldkassen er udskiftet og helt i orden. Hvad kan årsagen være til problemet ? Er der andre der har problemet ?
     
Svar skrevet af Jens, 09-01-2022 23:08:56
Hmm, det er ik' meget hjælp du får, så jeg vil godt forsøge! Har kørt med en MF36 -II i mange år og har aldrig haft lignende problem, men på et tidspunkt brækkede tilløbssold-forlængelsen af, altså enden med alle piggene (nålene!) på. Hvis det er sket på din, kan det være årsagen til at materiale falder derned.
     
Svar skrevet af Jakob Lund, 27-01-2022 19:05:58
jeg har heller ikke problemer med ophobning på 36. Men er obs på at blæse rummet rent ind imellem. Jeg havde for 2 år siden problemer med revner i blæserkassen og måtte derfor have solde, tilløbsplan og rammen til tilløbsplanet ud af maskinen. Begge maskiner havde problemer ophobning af halm/avnrester i blæsekanalerne (som vist her og den anden maskine var meget værre) Det blevet meget nemmere at lave en fin vare.
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019