Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

Väderstad markørproblem

Indlæg skrevet af Peter Andersen, 11-04-2020 08:22:41
På min Väderstad såmaskine har jeg et problem med markørerne: Når jeg sænker såmaskinen så jeg skal køre et træk med højre markør nede, går den venstre markør delvist med ned, men når dog aldrig helt ned til jorden. Når jeg kører den modsatte vej er problemet der ikke.
Kender nogen løsningen på dette problem?
     
Svar skrevet af René meyhoff, 11-04-2020 17:48:04
Det er nok i en af ventilerne til markerne den som problemet er med så er det ventilen til venstre side eller måske stik til ventilen Men sikkert ventilen sikkert en O-ring hvis der er sådan en i ventilen Skru ventilen ud kan ikke huske om det er sådan du tager magneten af og så kan man skrue indsatsen ud og se hvad der er galt med den God arbejdslyst
     
Svar skrevet af Preben Bech, 15-04-2020 10:50:07
Jeg har problemer med at den ene markør ikke løfter sig når jeg hæver maskinen. Jeg byttede om på stemplerne og straks flyttede problemet sig til den anden side.... så mit problem ligger altså i stemplet
     
Svar skrevet af Henrik Juul Nielsen, 15-04-2020 16:47:22
Som Preben skriver, kan det godt være stemplet. Mener det er dobbeltvirkende, så hvis tætningen ikke er tæt mellem de to kamre, kan den gøre det, men det kan også være ventilen til stemplet.
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019