Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

Case ih 956 xl

Indlæg skrevet af Martin, 17-11-2019 19:07:42
Hej.
Den er købt til min ih tossede knægt på 14. Den trænger til en kærlig hånd. Er der mon nogen der ved hvor nye eller brugte bagskærme kan skaffes? Kan en instruktionsbog også skaffes? Det er en 2wd årgang 1990. Den vil ikke starte når den har stået en dags tid. Starter kører fint og længe men det hjælper med boost fra lader. Jeg vil have målt batteri og starter. Men kan den tabe diesel som så skal suges frem på ny? Der er ingen udvendig drypperi af diesel. Håber der er nogen ih kyndige folk på dette medie. På forhånd tak.
     
Svar skrevet af Jens Erik Andersen, 20-11-2019 10:50:26
Til lykke med købet, der er mange timer forude. Granit forhandler en del reservedele til CASE IH eller prøv at søge i gul og gratis under LANDBRUGSMASKINER/ reservedele. Der er en sælger der kalder sig VIGO, der tilbyder skærme til IH. Instruktionsbog : PETERS TRAKTORBØGER
     
Svar skrevet af kenneth jensen, 13-12-2019 02:18:46
ap jørgensen i ribe har brugt dele de har haft en case ophug da de selv var case forhandler
     
Svar skrevet af Martin, 13-12-2019 06:50:13
Tak for det. Der er købt nye skærme hos Ap Jørgensen. Manualen er også fremskaffet. Nyt batteri har den også fået. Alle filtre ligger klar til olieskift. Så mangler der svejse og malearbejde.
     
Svar skrevet af jakob ulrich, 09-01-2020 10:18:10
Hej Martin . Jeg har haft samme problem med start når den har stået en dag eller mere. Brændstoffet render retur til tanken, du kan pumpe det op på fødepumpen. Jeg har monteret en kontraventil på brændstofslangen og nu er der ingen problemer. vh Jakob
     
Svar skrevet af Martin, 09-01-2020 12:53:28
Mange tak for svar Jacob Ulrich. Jeg vil så i første omgang prøve at pumpe diesel frem. Alle filtre er skiftet og nyt batteri sat på men det hjælper ikke rigtigt. Er noget Mon lavet om på den her. For at starte skal stopknappen trækkes halvt op hver gang også selvom motoren er varm. Er det ellers ikke en koldstartsanordning? Hilsen Martin
     
Svar skrevet af Gunnar L, 28-03-2020 09:36:56
har intruksbog orginal
     
Svar skrevet af kristian , 03-04-2020 19:41:43
Hej Martin, har du prøvet at måle Amp på starter? Har oplevet på en 1056'er nogenlunde samme problemer, skiftede batterier og filter som ikke hjalp, men fandt ud af at starteren tog alt for mange amp, skiftede den og problemet var løst.
     
Svar skrevet af Martin, 05-04-2020 08:59:51
Hej Kristian Det er målt og den fejlede ikke rigtigt noget. Jeg har skiftet starter alligevel men det hjalp ikke meget. Har hørt noget om der kan monteres en kraftigere starter? Nu vil vi prøve at se hvordan den skaber sig nu vi går mod varmere vejr. Men det folk siger er at de er meget dårlige til koldstart de gamle ih. Hilsen Martin.
     
Svar skrevet af Henrik Juul Nielsen, 05-04-2020 14:13:38
Har set flere steder skrevet, at man kan få 9 volts ankere til starteren, som skulle gøre underværker for starterhastigheden, og dermed lettere at starte.
     
Svar skrevet af Martin, 05-04-2020 19:47:53
Tak for tippet Henrik. Det vil jeg undersøge nærmere. Hilsen Martin
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019