Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

Kverneland vendeplov

Indlæg skrevet af Nis Grau, 28-10-2019 20:31:38
Jeg er den lykkelige ejer af en ældre kverneland eg 160 4 furet vendeplov. Som efter hver vending taber tryk. Dvs sige, at den bliver løs i cylinderen. Er det cylinderen, vendeventilen eller traktoren den er gal med. Traktoren er iøvrigt en JD 6630.
Mvh.
Nis grau.
     
Svar skrevet af Henrik Juul Nielsen, 29-10-2019 12:18:30
Vend ploven til stop og tag straks slanger af på traktoren, og se hvad der så sker. Derved kan du udelukke traktor eller plov.
     
Svar skrevet af Nis Grau, 29-10-2019 21:08:09
Tak. God ide. Det udelukker så traktoren. Vendehovedet falder stille til siden når den er spændt fra.
     
Svar skrevet af Søren Greve, 31-10-2019 07:04:24
Hej Nis. Jeg har en plov magen til, som gjorde det samme. Problemet på min var en lille O-ring ca. 6x2mm, På ventil klokken hvor alle slanger går gennem sidder der 2 propper/klokker over for hinanden, hvis du tager den ene af ( pas på løsdelene??) sidder der inde midt i blokken en lille løs glider ca.5x 10mm med en O-ring midt på. Prøv om ikke det også er det der driller din plov. Mvh Søren
     
Svar skrevet af Nis Grau, 31-10-2019 08:21:28
Hej Søren. Tak for svaret. Det kunne godt være problemet. Jeg vil straks se på det??. Mvh. Nis P.
     
Svar skrevet af Jens, 07-11-2019 22:35:33
Min 160'er gjorde det samme, så skiftede jeg pakningssættet i cylinderen - det hjalp. Den var åbenbart utæt mellem A og B siden.
     
Svar skrevet af Nis Grau, 08-11-2019 10:51:22
Hej Jens. Tak for svaret. Jeg vil prøve mig lidt frem. Mvh. Nis
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019