Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

Fiona Rex 3 m

Indlæg skrevet af Egon Nissen, 07-10-2019 13:24:18
Hej. Jeg har købt en Fiona Rex 3 m front gødnings maskine og mangler en instruktions bog til den. Peters traktorbog kunne ikke hjælpe mig, er der andre som har en eller vil lave en kopi.?
På forhånd tak
Egon
     
Svar skrevet af Peter Andersen, 11-04-2020 08:35:57
Jeg har en 3m Fiona REX (som iøvrigt er til salg). Du kan få en kopi af instruktionsbogen fra mig hvis du ikke allerede har fået fat i en. Bemærk at det er en REX, ikke en REX XL.
     
Svar skrevet af Egon Nissen, 12-04-2020 20:48:34
Hej Peter. Mange tak for dit svar. Ironisk nok har jeg netop i denne uge fået besked fra sælger af den Rex jeg købte, at han havde fundet den originale bog og har sendt den til mig, Den skulle komme på tirsdag. Men jeg beholder alligevel dine informationer i fald det skulle glippe, mange tak til dig. Bare ren nysgerrighed, hvorfor sælger du din Rex ? Mvh Egon
     
Svar skrevet af Peter Andersen, 12-04-2020 21:10:15
Grunden til at den er til salg er alene et ønske om at få mere kapacitet; Jeg kørte med den monteret i fronten af traktoren, og med et rotorsæt med overløft til såmaskinen bagpå. Da jeg fuldgødsker ifm såningen skal jeg placere ca 500kg/ha og der er plads til ca 600kg i kassen. Dette kombineret med at mine marker er op til 900m lange, gjorde at jeg nærmest skulle "fylde" hele tiden. Derfor købte jeg en Väderstad kombimaskine som jeg er meget glad for; det er en 4m og den kan rumme 1000kg udsæd og 2000kg gødning.
     
Svar skrevet af Egon Nissen, 13-04-2020 05:51:08
Hej Peter. Tak for din tilbagemelding. Ja Rex systemet tager jo kapacitet og med de størrelser marker du nævner kan jeg godt forstå dit valg. Fortsat go påske og godt forårs vejr. Egon
     
Svar skrevet af Klaus Jakobsen, 11-05-2021 19:07:29
Hej. Fandt denne tråd Ang Fiona rex 3m gødnings såmaskine. Jeg har en, men mangler en instruktionsbog. Er der nogle af jer der kan hjælpe mig? Mvh Klaus jakobsen
     
Svar skrevet af Klaus Jakobsen, 11-05-2021 19:11:59
Hej. Fandt denne tråd Ang Fiona rex 3m gødnings såmaskine. Jeg har en, men mangler en instruktionsbog. Er der nogle af jer der kan hjælpe mig? Mvh Klaus jakobsen
     
Svar skrevet af Henrik Gammelgaard, 24-02-2022 10:52:31
Hej Kan godt ske jeg også for brug for en der vil hjælpe med sådan en instruktionsbog på Fiona Rex, men sælger leder lige foreløbigt efter den. Kan I sige mig om det er samme bog om det er en 3 eller 4 m maskine? Mvh Henrik
     
Her er der slettet et indlæg.
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019