Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

startproblemer

Indlæg skrevet af JC-Riis, 17-06-2019 17:55:32
Hej. Hver gang jeg forsøger at starte min gamle IH844 op mislykkes det, da traktorbatteriet nærmest går dødt. Er batteriet fuld opladet og jeg benytter en kraftig booster, starter den dog. Men uden booster ser det ikke ud til at vil lykkes. Er der nogen der kan forklare mig hvad årsagen til min problemstilling er? og hvordan jeg billigst kan få traktoren op at køre?
     
Svar skrevet af Martin V. Andersen, 17-06-2019 21:43:12
Hej. Start med at kontrollere alle kabler og stelforbindelser fra batteri til starter.. Starteren på denne model er ikke den bedste, jeg har flere gange haft held med at få en starter med 9volts anker, så kører den noget stærkere når den skal starte, og det kan sagtens holde til de 12 volt traktoren giver. Normalt er de ret startvillige, så tror at problemet ligger i kabler eller starter.. God jagt. Mvh Martin Andersen
     
Svar skrevet af JC-Riis, 18-06-2019 16:27:56
Takker for info. Jeg prøver at gå på jagt:)
     
Svar skrevet af Henrik Juul Nielsen, 19-06-2019 21:28:03
Er batteriet det rigtige til traktoren, og er det iorden?
     
Svar skrevet af JC-Riis, 21-06-2019 10:21:39
Jeg har fået oplyst, at det måske er traktorens generator som kan været stået af, da jeg godt nok også fornemmede, at batteriet aldrig bliver ladet op under kørsel. Jeg modtager d.d. et nyt batteri + ny booster i håb om at få den til at køre. Jeg vender lige tilbage med svaret.
     
Svar skrevet af Henrik Juul Nielsen, 21-06-2019 20:31:55
Der er sjældent nogen der er blevet rigere af bare at skifte i blinde. Hvorfor ikke måle på den så man kan finde ud af hvad der er galt?
     
Svar skrevet af René meyhoff, 23-06-2019 21:13:59
hej ja rigtigt og ved i så hvordan man måler det ?? man måler spænding over poler på batteri inden tænding på det skal være over 12- 13 v og så måler man spændingen over polerne når man drejer nøglen så starteren kører kommer den under i hvert fald 10 volt jeg ved ikke præcist hvor meget ned den skal falde så er dit batteri ferdigt hvis nogen ved hvor grensen går så meld gerne tilbage har selv døjet med nok det var starteren men så fik jeg målt ved start og 4 volt på batteri, nå nyt batteri og så var det løst
     
Svar skrevet af JC-Riis, 27-06-2019 17:27:53
Traktoren startede fint med det nye batteri og uden hjælp fra booster. Der var for mange indikationer på at det måtte være batteriet der var stået af så jeg mener ikke jeg skiftede i blinde her. Men tak for input. God dag.
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019