Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

Hydraulikproblem MF390T ekstra DV udtag

Indlæg skrevet af Thomas F. Johansen, 02-05-2019 10:00:35
Goddag

Jeg har monteret en monoblok med 3 retnings ventiler i serie med de 2 eksisterende originale DV ventiler. Så jeg har 5 DV udtag ialt (foto vedhæftet)
Det hele virkede fint de første par timer, men så blæste pakningerne i de originale ventiler, således at når jeg aktiverer et håndtag på den nye monoblok, sprøjter olien ud af de gamle.
Jeg har bestilt nye pakningssæt, men vil ikke skille det ad førend jeg har fået disse.
Det skal også nævnes at hydraulik olien blev varmere end normalt!
De gamle originale ventiler blev brugt ved forageren under vending, og de nye blev kun brugt når jeg var inde og læsse.
Jævntryksventilen på den nye blok stod til 180 Bar. Jeg har sidenhen erfaret, at jeg kan nøjes med, og har justeret ned til 125 bar.
Den nye monoblok er en Salami VDM6A (diagram vedhæftet)
En MF390T har rundpumpnings system.
Man kan tydeligt høre at pumpen ikke laver noget sålænge der ikke er et håndtag der bliver aktiveret ok.

Er der nogen der vil komme med et bud på, hvorfor de originale ventiler blæste pakningerne?

På forhånd tak.
Thomas F. Johansen.
     
Svar skrevet af Jens Rasmussen, 03-05-2019 07:21:26
Hvis du har monteret de ekstra funktioner på retur siden af de originale, vil jeg tro det er problemet ang pakninger, idet de er monteret på en ellers trykløs streng. Ang varmeudvikling. Hvis den ekstra ventilblok ikke er beregnet til samme eller større oliemængde end det traktoren leverer har du problemet der. Mvh Jens
     
Svar skrevet af Thomas F. Johansen, 08-05-2019 09:34:27
Hej Jens Du har fuldstændig ret. Olssons i Ellos skriver: Hej Thomas Beklagar att det blivit så här. Proppen för seriekoppling skall mycket riktigt monteras i ventilen när du kopplar in andra ventiler i serie efter den du köpt. Problemet här verkar vara att du kopplat in den du köpt efter din ventil som redan satt på traktorn, när man gör detta så måste traktorns befintliga ventil anpassas för detta, på liknande sätt som man kan göra med den du köpt. Nu har troligtvis traktorns ventil jobbat på samma sätt som om du hade monterat vår ventil först utan att serieanpassa den.
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019