Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

MF 4365. PTO omskifter sidder fast

Indlæg skrevet af Flemming Jensen, 28-04-2019 15:46:17
Traktoren har omskifterhåndtag i førerhus hvor der kan vælges 1000 - frigear-540 . Når jeg ikke bruger PTO plejer jeg at sætte den i frigear ,ellers har den en tendens til at trække PTO aksel rundt selv om PTO er udkoblet. Den har altid været noget træls at i sætte 540 , men nu kan sidder den fast og jeg ikke få den i frigear .

Formoder at man skal ned til omskifter på gearkassen fra førerhus bunden , da jeg kan se at kablet fra omskifter håndtag går ind under førerhuset , men kan ikke se hvor det ender. Er der nogen MF folk der har nogle fif her.

Mvh Flemming
     
Svar skrevet af jens thomsen, 29-04-2019 08:29:38
Det er sikkert kablet der er ved at gå fast, men husker jeg ret går det ned på det runde sidedæksel på venstre side af bagtøjshuset , prøv om du kan afmonterer kablet der nede og mærk efter om det går let.
     
Svar skrevet af Flemming Jensen, 29-04-2019 20:07:35
Ja , rigtigt omskifterarm sidder i det runde dæksel i venstre side på bagtøj ,fik kablet af,dette gik udmærket. Men omskifterarm kunne ikke flyttes med hånden ,efter noget Wd40 og "motion " med en rørtang , kører dette som nyt .Nu kan man mærke om den står i 540 eller er i nulstilling . Tak , Jens for fif , hvor jeg skulle lede. Mvh Flemming
     
Svar skrevet af jens thomsen, 30-04-2019 07:13:12
Godt du fandt fejlen ?? men kan ikke huske at jeg har haft den fejl , plejer altid at være kablet
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019