Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

Starter kun med koldstart

Indlæg skrevet af Jørgen Mandrup Thomsen, 12-04-2019 15:21:06
Hej. Har en Ford 665 rendegraver, som kun kan startes med koldstart knappen aktiveret. Er der et godt råd til selvdiagnose, eller skal den bare til en forhandler. Når den er i gang, går den fint, lidt sort røg under belastning, men vel naturligt for en Ford.
     
Svar skrevet af Henrik Juul Nielsen, 13-04-2019 18:26:38
De har aldrig været gode til at starte når det er koldt. Knappen på siden af pumpen, giver bare ekstra brændstof til start. Det tager den ikke skade af. Hvad med forvarmer, virker den? Ellers hvordan står ventilerne på den, og hvordan sprøjter dyserne? Det hjælper hvis det er iorden.
     
Svar skrevet af Jørgen Mandrup Thomsen, 14-04-2019 13:45:33
Tak Henrik. Har fået renoveret pumpen af forhandler, så går ud fra den står rigtigt. Men måske skal topstykket af og tjek af ventiler og dyser.
     
Svar skrevet af Henrik Juul Nielsen, 14-04-2019 15:20:00
Du kunne da starte med at stille ventilerne, og få tjekket hvordan dyserne sprøjter.
     
Svar skrevet af Jens, 01-05-2019 20:35:54
Har selv en 655 - hentet godt brugt i UK - ca. 8000 timer. Gav den et hovedrep.sæt fra Sparex og nu starter den igen uden forvarm og koldstartknap stort set året rundt. Under 5 gr får den 5-10 sek på nøglen, så starter den omg. Ingen hvid eller blå røg, men sort når den skal acc. eller slæbe - herregud hva' ka' man forvente af en Ford? Dyserne var helt ude af trit og måtte fornyes, har du fået dem tjekket, som Henrik også foreslår.
     
Svar skrevet af Jørgen Mandrup Thomsen, 28-01-2020 10:21:08
Hej, så er der nye dyser, pumpe renoveret og topstykke og ventiler slebet. Kompression som en ældre motor, ikke i top, men acceptabelt. Men starter ikke godt. Hvid rør de første 20 -25 sec og så begynder en cylinder. Når der er tre på kan den selv køre rundt og så efter 15 - 20 esc kommer den sidste på, men går meget hårdt i motoren. Der har været lidt tvivl om indsprøjtningstidspunktet.
     
Svar skrevet af Jens, 02-02-2020 13:41:24
Ja, det var da noget af en omgang, men fik du taget kompressionstrykket inden dyserne kom i igen? Du skriver, det er accep. hvad er det? Mener det skal ligge på 24-28 bar med kold motor. Ford går hårde generelt, men det kan jo osse være at den står for tidligt i indsprøjtning, det må du nok tjekke med dråberør - de endelige data har jeg ikke. Prøv evt. YouTupe, det er det samme som en 5610 motor. For tidlig tænding giver i den grad startproblemer. Kompressionsluften er ikke varm nok, og derved antænder olien ikke men kommer ud igen som hvid røg. Hvis pumpen har været af, er I så sikre på at den er mont. korrekt på tandhjulet?
     
Svar skrevet af Jørgen Mandrup Thomsen, 14-03-2020 18:55:45
Hej, kopressionstryk 22-23, men går kun på tre cylindre de første 15-20 for så at gå ok. Kan det være en dyse der er vendt forkert, eller er det ikke muligt.
     
Svar skrevet af Jens, 15-03-2020 21:05:56
Jeg gætter på at den sprøjter ind for tidligt, drej pumpen lidt i rotationsretning. Det er her dråberøret har sin berettigelse, meeen' man kan jo osse prøve sig frem. Dyserne kan, så vidt jeg husker, ikke vendes forkert, der sidder to assy. styretappe. Var det 22-23 bar på ALLE cyl? En anden ting ku' være luft i pumpen, men da tanken sidder højt, burde olien ikke kunne løbe fra ved stilstand. For en sikkerheds skyld kan du jo tjekke om den starter bedre med fuld tank, og spænde alle brændstofsamlinger efter.
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019