Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

Hydraulisk akkumulator

Indlæg skrevet af Niels Bondgaard, 23-02-2019 22:35:01
Hej, min gamle ECCO trailersprøjte er noget stiv i bommen. Vil den rette Akkumulator kunne fjedre lidt?
Er der en tommelfingerregel for tryk, hvis vi siger en 20 m bom vejer 300 kg og stempel diameter er 50mm?
Har også en Tawi wrapper, som lukker hårdt, når den skifter funktioner, en passende "bold" kunne måske jævne lidt - men igen hvilket tryk?
     
Svar skrevet af Jens, 28-02-2019 21:59:01
Areal på stempel x tryk = kraft. Pi x r2 = areal - det lærte du i 5. klasse Niels! 3,14 x 2,5 x 2,5= 19,6cm2 x ca. 175bar, så din cyl. magter godt 3 tons incl. gnidningsmodstand. Prøv med en 1000ml beholder. (Bare et skøn!)
     
Svar skrevet af Niels Bondgaard, 02-03-2019 11:12:12
Det kunne jeg inden skolen..Det er ikke Helle Thorning det her... men den skal jo ikke løfte 3T, så trykket kommer jo aldrig derop. Det tryk jeg mener er trykket i akkumulatoren; Du er inde på volumen, skal det forstås sådan at det er den måde man tilpasser? Jeg kan se de fås i alle tryk og vol. VH Niels Bondgaard
     
Svar skrevet af Thomas F. Johansen, 03-05-2019 10:16:15
Hej Niels Undskyld det sene svar. Jeg skulle lige finde min Hydraulik Ståbi på loftet. I den står: P0 = Nitrogen forladetryk Energiakkumulering P0 = 0,9 x P1 Hvor P1 er det laveste arbejdstryk. Pulsationsdæmpning P0 = 0,6 x Pm Hvor Pm er middelværdien af arbejdstrykket. Stødabsorption 0,6 x Pm < P0 > 0,9 x Pm Håber det hjælper dig. Mvh Thomas
     
Svar skrevet af Thomas F. Johansen, 03-05-2019 10:33:47
Det blev lidt rodet da jeg trykkede send. Du får lige siden vedhæftet også
     
Svar skrevet af Niels Bondgaard, 07-05-2019 07:39:27
Ja, tak. Så på med manometer. Generelt så må det jo være en god ting at opdatere de gamle maskiner med en " bold".
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019