Her kan du:
•  Diskutere med kolleger fra hele landet
•  Udveksle erfaringer om traktorer og maskiner
•  Få gode råd fra andre brugere før du køber nye og brugte maskiner

Regler for debat

Login
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne  

Afgrødeomrøder

Indlæg skrevet af Teknikeren, 04-10-2018 22:00:17
Er der nogen her der har noget erfaring med Lunding afgrødeomrører så vil jeg gerne høre om det - har du eventuel selv bygget en lignende så vis gerne billeder af apparatet
(billede er lånt fra nettet og er af en gammel model tror jeg)
     
Svar skrevet af Max Madsen, 16-10-2018 20:32:54
Hejsa.
Jeg har en Lunding som den afbillede. Hvad vil du gerne vide om den ?

mvh. Max Madsen
     
Svar skrevet af Peter Bak, 29-10-2018 01:35:15
Hej Max

Ret enkelt vil jeg egentlig gerne vide om det rent faktisk virker, kommer kornet fra bunden til toppen - jeg har aldrig set sådan en i brug men har haft brug for en i denne høst (ja vi var nogle få øko omlæggere der havde en dato at overholde) så der kom vådt korn i plansiloen - men løste det med rendegraveren i denne omgang - prisen på sådan en tingest er i dag i omegnen af 16000 kr så vil absolut ikke investere i sådan en hvis ikke jeg ved med sikkerhed at den er effektiv
     
Svar skrevet af Jørgen Hansen, 29-10-2018 15:26:36
Du kunne jo også bare spørge producentren.
Han hedder Kristian - ryger pibe og er meget flink.
Han har tlf. nr. 30327264
     
Svar skrevet af Max Madsen, 22-11-2018 19:31:33

Man kan i hvert fald mærke at kornbunken er blødere at gå i hvor den har kørt, men den vender jo ikke dyngen rundt så du får de nederste kerner øverst og de øverste nederst ;o)
Den er bygget til at bryde et eventuelt kondelslag så tørreluften kan klare resten.
Jeg har lejet den ud i en stribe år og umiddelbart har kunderne været tilfredse efter brug.
Den er lidt tung at få op i siloen og har du mange skråstivere skal du vide hvor de står


Sig til hvis der er flere spørgsmål
mvh Max
     
Svar skrevet af Flemming Gadensgård, 10-04-2019 17:45:09
Jeg ved godt det er en gammel tråd. Men. Min søn har arbejdet et sted hvor de havde en. Han blev syg af at gå med den. Det viste sig det var toksiner. Det kan man dø af. Så deres er til salg. Tænk jer om, støv maske er ikke nok.
     
Svar skrevet af Peter Bak, 10-04-2019 20:17:02
Ja man skal altid passe på sig selv - jeg er nu stadig interesseret i sådan en omrører hvis der er en til salg til overkommelige penge så hvis du ved hvor der er en brugt hører jeg gerne nærmere om det - hvordan kan jeg kontakte dig Flemming er du facebook bruger kan vi måske finde hinanden der
     

Regler for at deltage i debatten og oprette profil

Hos LandbrugsMedierne værdsætter vi, at der foregår en konstruktiv debat og erfaringsudveksling mellem brugerne samt mellem brugerne og vores journalister. Vi lægger stor vægt på, at brugerne frit udveksler billeder, videoer, links, gode råd og holdninger. Men for at alle kan føle sig velkomne, er det et krav, at alle skriver i god tone med respekt for andre og overholder nedenstående regler.

Indlæg, links, billeder og videoer må ikke:
- være racistiske, diskriminerende eller injurierende overfor personer eller firmaer
- overtræde ophavsretten
- være rene reklamebudskaber
- have pornografisk indhold
- indeholde personlige oplysninger om andre brugere uden deres samtykke (for eksempel telefonnumre eller adresser)
- på anden måde overtræde dansk lovgivning

Anmeld
Støder du på indlæg, der krænker reglerne, kan du klikke på linket ’Anmeld’. Derved fortæller du os, at det pågældende indlæg er problematisk, og så tager vi os af sagen.
Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, links, videoer og billeder af ovennævnte type samt slette, flytte eller redigere indlæg som:

- ikke holder sig til emnet
- er useriøse
- benytter upassende sprogbrug
- indeholder faktuelt forkerte oplysninger
- ikke er skrevet på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk
- viser døde eller tilskadekomne fra for eksempel trafikuheld.

Vi forbeholder os desuden ret til at idømme brugere karantæne eller udelukke dem helt, hvis de krænker ovenstående regler.

Kun én profil
Alle, der udfylder profilformularen fuldstændigt og med korrekte personlige oplysninger, kan gratis oprette en profil på sitet. Profilen er personlig, og må ikke overdrages eller udlånes til andre. Det er desuden imod reglerne at have mere end én profil. Har du glemt din adgangskode såbrug funktionen "Glemt kodeord" eller kontakt os i stedet for at oprette en ny profil.
Du skal tænke på, at det, du skriver, er offentligt tilgængeligt for alle - din chef, din familie og dine venner - og der er ingen fortrydelsesret. Du kan slette dine indlæg, men der vil blive sat en tekst ind: "Her er der slettet et indlæg", så tråden stadigvæk giver mening.

Rettigheder
LandbrugsMedierne har rettighederne til videre anvendelse og udnyttelse af indhold, brugerne lægger på sitet.
LandbrugsMedierne bruger ikke brugernes personlige oplysninger til for eksempel reklame og markedsføring, med mindre brugeren har givet sit samtykke.
LandbrugsMedierne kan ikke gøres ansvarlig for tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Vi er heller ikke ansvarlige for indholdet på websites, som brugerne linker til.

LandbrugsAvisen.dk
12. februar 2019